Betrouwbare camper beveiliging

Onderweg in uw camper wilt u graag genieten van goed geluid en van alle gemakken voorzien zijn. Daarnaast is beveiligen van uw camper tegen inbraak of diefstal tegenwoordig een must.

Beveiliging van uw camper

Inbraak in de camper of zelfs diefstal van de gehele camper komt steeds vaker voor. In toenemende mate nemen camperbezitters luxe artikelen of waardevolle spullen mee in de camper.

Dieven en inbrekers worden steeds brutaler en zijn zich ervan bewust dat camperbezitters vaak waardevolle spullen bij zich hebben. Inbraak in campers waarbij deze waardevolle spullen op klaarlichte dag worden gestolen, komt steeds vaker voor. Naast diefstal van waardevolle spullen worden er ook in toenemende mate campers gestolen. Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland.

Wij zijn een door Kiwa SCM erkend inbouwbedrijf. Dit staat garant voor een vakkundige inbouw die aan alle eisen voldoet.

Achteruitrijcamera voor campers

Achteruitrijden met uw camper is niet altijd even makkelijk…. Kleine parkeerplaatsen of andere onzichtbare hindernissen.

Het voorkomen van schade aan uw camper en meer comfort tijdens het rijden zijn de meest gehoorde redenen voor de aanschaf van een achteruitrijcamera.

Met een achteruitrij camerasysteem heeft u zicht op wat achter u gebeurt.

Het is ook mogelijk om een 360 graden camerasysteem te laten plaatsen.

Navigatiesysteem voor campers

Alpine levert speciaal voor campers een navigatiesysteem met een 23 cm groot scherm, grote bedieningsknoppen en een zeer scherp beeld. De X902D-DU is de perfecte begeleider voor uw reis door Europa. Het toestel beschikt over een enorm 9” touchscreen dat vanuit het dashboard richting de bestuurder is geplaatst. Hierdoor zijn navigatie kaarten en andere functies duidelijk te zien en is het toestel eenvoudig te bedienen.

Het systeem beschikt over veel extra navigatie functies speciaal voor campers.

Camper beveiliging door de professionals van JB Car Systems laten installeren?

  • Jaren ervaring

  • Perfecte inbouw

  • Maatwerk

  • Moderne en beveiligde werkplaats

Neem contact op