Stinger overzicht

Houdt u van een sportieve rijstijl en geniet u graag onbezorgd van de beschikbare pk’s die uw auto heeft? Met de wettelijke voorgeschreven 100 km/h die tegenwoordig geldt, is dit niet voor iedereen even makkelijk.

Bij JB Car Systems bouwen wij Stinger radardetectiesystemen in die het rijden comfortabel maken. De Stinger radardetectiesystemen die wij inbouwen bieden bescherming tegen radar-, flits-, traject- en lasercontrole.

Deze Jaguar XF is door ons voorzien van maximale bescherming middels:

  • Stinger View
  • Stinger Strip
  • Target Blu Eye

Stinger View

De Stinger View is een car computer en geen radardetectie. Hierdoor is het gebruik legaal. De Stinger alarmeringen zijn rustig, duidelijk en dienen als effectieve herinnering om op uw snelheid te letten.
De Stinger View maakt gebruik van een kleuren display waarop alles duidelijk wordt weergegeven. Stinger technologie maakt gebruik van een HD antenne die zeer gevoelig is, met als gevolg een minimum aan vals alarmmeldingen.
Naast snelheidsdetectie kan de Stinger View ook dienen als ritregistratiesysteem. Hiermee kunt u uw zakelijke en privé kilometers eenvoudig registreren en gescheiden houden.

Stinger Strip

De Stinger Strip is de beste bescherming tegen lasergun metingen. In verreweg de meeste gevallen gebeurt schieten met een lasergun op de voorkant van de auto. Echter schoten op de achterzijde van de auto komen ook geregeld voor. Laser-protectie voor en achter is van groot belang voor optimale bescherming.
Door het compacte formaat van de Stinger fiber ogen (3mm) zijn deze bijna onzichtbaar te monteren in elke auto.

Target Blu eye

Target Blu Eye waarschuwt uw voor de naderende hulpdiensten, inclusief de onopvallende surveillance voertuigen. Nadert u een hulpdienst dan klinkt er een akoestische waarschuwing. Op het bedieningspaneel kunt u in één oogopslag zien of de hulpdienst dichterbij komt of juist van uw verwijdert.

Bent u op zoek naar de juiste bescherming tegen snelheidscontroles?

JB Car Systems is Stinger Select dealer. Door jarenlange ervaring zijn wij inbouwspecialist, beschikken over de juiste productkennis en zijn volledig op te hoogte omtrent de regel en  wetgeving. Naast Stinger en Target Blu Eye zijn wij ook dealer van Al Priority, en Laser Track Flare.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen