Stinger radar en laserdetectie inbouw in een porsche

Home/Projecten/Stinger radar en laserdetectie inbouw in een porsche
Porsche Turbo S upgrade

Deze fraaie Porsche Turbo S is door ons voorzien van Stinger radar en laserdetectie. Na een laatste inspectie kan deze snelle Porsche Turbo S weer de weg op.

De 650 PK’s onder de motorkap van deze Porsche zorgen voor het nodige stuurgenot, maar zorgen ook voor een verhoogde kans op snelheidsovertredingen. Voor de eigenaar daarom een goede reden om te kiezen voor de inbouw van legale radar en laserdetectie.

De door ons ingebouwde radar- en laserdetectie van het merk Stinger, biedt maximale bescherming tegen snelheidscontroles, trajectcontroles, mobiele radarcontroles, vaste flitslocaties, roodlichtcamera’s en lasergun metingen.

De volgende systemen hebben we bij de Porsche aangebracht:

  • Stinger LED display
  • Target Blu Eye 2

Stinger radar

De Stinger strip is een LED display die bij alarmeringen duidelijke kleur-gecodeerde waarschuwingen geeft, waarbij de randen van het display oplichten.

In deze Porsche is het LED display ingebouwd boven de binnenspiegel (zoals te zien op de foto’s). De nieuwste technologie van Stinger zorgt ervoor dat de 3 mm fiber lasers nauwelijks zichtbaar zijn, na inbouw in de letters van Porsche op de voor en achterzijde van de auto.

Hierdoor ontstaat er geen afbreuk aan het uiterlijk van de auto, maar zorgen deze wel voor de juiste bescherming.

Target Blu Eye 2

Daarnaast is er ook een Target Blu Eye met het display in de binnenspiegel gemonteerd. Dit legale verkeersveiligheid systeem waarschuwt u voor de naderende hulpdiensten, ongeacht of deze hulpdiensten met of juist zonder zwaailicht en sirene rijden.

Bekijk de inbouw van de radar en laserdetectie in de Porsche Turbo S op de foto’s.

Bent u op zoek naar de juiste bescherming voor uw auto op het gebied van radar en laserdetectie? Voor advies op maat nodigen we u graag uit om ons bedrijf in Meppel te bezoeken. Een afspraak is snel gemaakt!

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen

Gerelateerde projecten

Deel deze pagina, Kies uw platform!

Ga naar de bovenkant