Multimedia systeem inbouwen

Bent u op zoek naar een multimedia toestel voor in uw auto? JB Car Systems kan een multimedia systeem inbouwen die voldoet aan uw wensen. Wij hebben ruime ervaring in het professioneel inbouwen en kunnen u adviseren wat voor uw auto mogelijk is.

Hoe comfortabel wordt het rijden met de juiste route naar uw bestemming of goed verstaanbaar zijn tijdens het bellen. Zomaar enkele voorbeelden die met het juiste systeem en professionele inbouw vanzelfsprekend zijn. Alle multimediasystemen hebben de mogelijkheid om hands free te bellen of gebeld worden, navigeren via Google Maps, muziek te streamen via Spotify of Tidal.

Multimediasystemen die wij installeren zijn bijna allemaal voorzien van Apple Carplay of Android auto. De meeste toestellen hebben DAB+ ingebouwd. (Digital Audio Broadcasting). DAB+ is de opvolger van FM-radio en zorgt voor radio met digitale geluidskwaliteit.

Afhankelijk van uw wensen en het merk, type en bouwjaar van de auto zoeken we samen naar de juiste oplossing waarbij het navigatie- of multimedia toestel volledig geïntegreerd wordt. Toestellen zijn verkrijgbaar in verschillende grootte, 1-DIN en 2-DIN uitvoering.

In onze showroom kunnen wij u verschillende multimedia systemen laten zien en horen. Maak snel een afspraak.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen