politie laser controle

Steeds vaker duiken ze langs de kant van de weg op: snelheidscontroles die door de politie uitgevoerd worden met behulp van een lasergun.

De LaserTrack Flare is een multi functionele afstandbediening waarmee u op afstand automatisch u garagedeur of tuinhek opent. De geavanceerde electronica van LaserTrack Flare heeft als groot voordeel het herkennen van politielaserguns en het voorkomen van een meting.
Waar toegestaan kan LaserTrack Flare online worden geprogrammeerd om volledige en onzichtbare bescherming te bieden tegen alle politie-laserguns die in Europa worden gebruikt.

Bezit en gebruik van LaserTrack Flare is legaal, zo is het gebruik van LaserTrack Flare als afstandsbediening wereldwijd toegestaan. Bij aankomst in een land waar laserbescherming niet is toegestaan wordt LaserTrack Flare desgewenst met een druk op de knop teruggezet naar de fabrieksinstellingen en blijft alleen de afstandsbediening actief.

Als de functie laserbescherming geactiveerd is wordt de snelheidsmeting met een lasergun verstoord. De verstoring van een politie-lasergun is slechts tijdelijk en biedt u de mogelijkheid om indien nodig, uw snelheid aan te passen. Doormiddel van een geluids- en lichtsignaal op het display wordt u geïnformeerd over de tijd dat LaserTrack Flare actief is en er dus geen snelheidsmeting kan worden gedaan.

Bij deze Audi RS6 is een LaserTrack Flare aan de voor- als achterzijde van de auto geplaatst. Volledig onzichtbaar geïntegreerd in de onderbalk van de speciaal hiervoor ontwikkelde kentekenplaatframe.
Bent u voor uw auto op zoek naar de juiste laserbescherming? Dan is een LaserTrack Flare de oplossing.

JB Car Systems is officieel dealer van LaserTrack Flare. Naast jarenlange inbouwervaring is uw auto bij ons in veilige handen. Wij beschikken over een zeer nette werkplaats met videobewaking, alarm en 24-uurbeveiliging.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen