inbouw bearlock

Deze Volkswagen California is door JB Car Systems voorzien van een Bearlock.

Een BearLock is een versnellingsbakslot wat zeer effectief werkt tegen diefstal. Het slot bestaat uit een stalen behuizing die om het versnellingspook mechanisme gemonteerd wordt, en met een stalen pin de schakelpook blokkeert. Hierdoor kan de auto niet verplaatst worden! Alleen met behulp van de sleutel kan ontgrendeling plaatsvinden.

Inbouw van BearLock kan voor zowel campers, auto’s als bedrijfswagens, en is voor vrijwel alle type’s leverbaar.
Is uw camper handgeschakeld dan wordt de versnellingsbak in de achteruitversnelling geblokkeerd. Bij een automaat wordt in de parkeerstand geblokkeerd.

Voor optimale beveiliging wordt er vaak gekozen om een BearLock inbouw te combineren met een autoalarm. Het alarm dient dan als inbraak preventie, en een BearLock als anti-diefstal middel.

JB Car Systems is een erkend inbouwbedrijf voor Bearlock. Na de montage krijgt u een inbouw Bearlock garantiebewijs. Met dit bewijs kunt u bij uw verzekeraar aantonen dat er een officieel BearLock slot in uw camper is geplaatst.

In onze showroom kunnen wij u de opties toelichten. Maak snel een afspraak.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen