Audio upgrade mercedes vito

In deze Mercedes Vito was het huidige audiosysteem van het merk Burmeister niet naar wens. Vooral het ontbreken van een stevige bas was voor de eigenaar echt een gemis. Aan JB Car Systems de taak om voor deze Mercedes Vito een audio upgrade op maat uit te voeren.

Als eerste is de auto op verschillende plaatsen akoestisch gedempt. Dit houdt in dat er verschillende lagen isolatiemateriaal geplaatst zijn aan de binnenzijde van de carrosserie.

Het akoestisch dempen van de auto zorgt voor minder resonantie, rijgeluid van buitenaf, maar zorgt er ook voor dat de speakers die er door ons zijn ingebouwd veel beter klinken.

De custommade subwooferkist herbergt twee JL AUDIO subwoofers die zorgen voor een volle warme bas. Het resultaat is een geluidsinstallatie die ook bij hoog volume loepzuiver klinkt, zonder vervorming en met een krachtige basweergave.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen