Audio upgrade Cupra born

Deze Cupra Born is door ons voorzien van een zeer geslaagde audio upgrade op maat. Door goed te luisteren naar de wensen van de eigenaar, muziekvoorkeur en rekening houdend met de bestaande installatie, is deze Cupra Born voorzien van een heerlijk klinkende geluidsinstallatie.

Na aanschaf van deze nieuwe Cupra Born (100% elektrisch) bleek de geluidskwaliteit van de af-fabriek geluidsinstallatie zeer teleurstellend. Het ontbreken van achtergeluidsprekers maakte de ergernis compleet.

De volgende upgrades op het gebied van geluid zijn er verricht:

  • Akoestisch dempen en isoleren van de deuren
  • Subwoofer geplaatst in een Custom Made kist
  • Tweeters geplaatst
  • 2 Versterkers met DSP geplaatst
  • Afstelling van de geluidsinstallatie met behulp van een referentiecurve

Geluid

Een belangrijk onderdeel van een audio upgrade is het isoleren en dempen van de auto, dit zorgt voor een enorme verbetering van de akoestiek in de auto. Daarnaast vermindert het rijgeluid van buitenaf.

De subwoofer van het merk Audison is geplaatst in een custom-made kist, en is uit het zicht in de laadruimte weggebouwd. Hierdoor ontstaat er geen ruimteverlies en blijft de Cupra Born in originele staat. Dit geldt ook voor de tweeters die in de A-stijlen zijn geplaatst en geïntegreerd zijn in het interieur van de auto.

De 2 versterkers met DSP van het merk Match sturen het gehele audiosysteem aan. Deze versterkers hebben een laag stroomverbruik, en zijn daardoor uitermate geschikt voor elektrische auto’s.

Na de montage volgde de afstelling van de geluidsinstallatie met behulp van een referentiecurve, waardoor alle frequenties goed zijn ingeregeld. Het resultaat is geluid dat volledig in balans is, zowel de warme lage bastonen als bij de hoge heldere klanken. Uiteraard is er hierbij rekening gehouden met de persoonlijke smaak en de muziekvoorkeur van de eigenaar.

Ook interesse in high end audio voor de perfecte geluidsbeleving?
Een afspraak is snel gemaakt!

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen