Audio upgrade audi A6

JB Car Systems heeft in deze Audi A6 een high-end audio upgrade op maat geïnstalleerd.
Bij deze audio upgrade was het de wens om de originaliteit van de Audi A6 te behouden. Hiermee rekening houdend is alles ingebouwd op de originele beschikbare plekken. De ruimte onder de laadvloer is dan ook optimaal benut, en is de opbergruimte volledig intact is gebleven.

Uitvoering van de high end audio upgrade Audi A6

Zowel de voorportieren als de achterportieren zijn volledig akoestisch gedempt. Voor in de auto is een 3 weg set ingebouwd van Audison waarbij elke speaker wordt aangestuurd door een eigen versterkerkanaal. Achterin zijn de speakers vervangen door Audison hifi speakers. In de kofferbak is een custom made subwooferkist gemaakt waarin de 2 woofers (8 inch )van het merk Audison zijn geplaatst. In de zelfde ruimte zijn ook 2 versterkers van het merk Mosconi met DSP (Digital Sound Processor) geplaatst. Nadat de gehele audio installatie is geïnstalleerd, is de auto ingemeten met een meetmicrofoon m.b.v. Een referentiecurve.

Het eindresultaat is een high end audiosysteem welke zo is ingebouwd dat op het oog niets is te zien, maar waar wel de ultieme geluidsbeleving wordt ervaren!

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen