Auto isoleren tegen geluid

Een goede geluidsisolatie van de auto verhoogt het rijcomfort enorm. Met het juiste isolatiemateriaal geeft het isoleren van uw auto tegen geluid ook een enorme verbetering van de akoestiek. Wat de geluidskwaliteit van het audiosysteem uiteraard zeer ten goede komt.

Deze nieuwe VW Transporter was af fabriek maar heel beperkt geïsoleerd tegen geluid. We zijn begonnen met alle deuren, zijpanelen, hemel, wielkasten en bodemplaat van de auto te isoleren. Hierbij werken we volgens het 3-stappenplan van ontdreuning, isolatie en absorptie.

Het ontdreunen van de auto is de eerste stap en geeft gelijk een enorme verbetering. Deze ontdreuningsplaten dempen de rammelende interieurdelen, en verminderen hinderlijke rij- en bijgeluiden. De volgende laag zorgt voor isolatie en maakt de auto echt een stuk stiller, het isoleert bijvoorbeeld rijwind en het afrolgeluid van de banden.

De laatste stap is het absorberen. Deze absorberende platen gebruiken we vooral in deurpanelen en in de hemel van de auto. 

Naast geluidsisolatie van deze bus hebben wij ook een nieuwe laadvloer en zijpanelen gemonteerd, en zijn de zijpanelen bekleedt met naaldvilt.

Ook op zoek naar de juiste geluidsisolatie van uw auto? We geven u graag advies!

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen