audio upgrade vw golf 7

De luidsprekers in deze VW Golf 7 waren al vervangen door premium exemplaren. Helaas werden deze aangestuurd door een versterker met te weinig vermogen. Het gevolg hiervan is een tekort aan kracht en dynamiek waardoor het geluid vlak en onrustig klinkt.

Uitvoering van de audio upgrade VW Golf 7

JB Car Systems kwam tot het volgende plan van aanpak voor deze audio upgrade. De VW Golf 7 is voorzien van 2 versterkers van het merk Mosconi waarvan een versterker is voorzien van een DSP. Er is een subwoofer van het merk JL Audio geplaatst in een op maat gemaakte kist onder de laadvloer. De VW Golf 7 werd volledig akoestisch gedempt. Dat houdt in de deuren en de kofferbakruimte. Dit maakt de audio upgrade voor deze VW Golf 7compleet!
De subwoofer van JL Audio onderscheidt zich in een ongekende diepe basweergave, en een zeer geringe montagediepte waardoor er geen ruimte verloren gaat in de laadruimte.

Het eindresultaat is een kwalitatief hoogwaardige geluidsinstallatie met het juiste vermogen dat zorgt voor een warme klank zowel bij hoog als bij laag volume. Omdat de eigenaar van deze Golf 7 een echte VW liefhebber is, zijn de logo’s ook in het leer verwerkt.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen