Audio upgrade Tesla Model S

Het audiosysteem in deze Tesla Model S klonk niet echt overtuigend. Het missen van bas, volume, en dynamiek waren dan ook de redenen om te kiezen voor deze Audio upgrade Tesla Model S.
Deze audio upgrade bestaat uit een pasklaar Boxmore pakket. De plug en play verbindingen zorgen ervoor dat er niet geknipt hoeft te worden in de bestaande bekabeling. Hierdoor is de geluidsinstallatie makkelijk te demonteren en over te bouwen als u de auto bijvoorbeeld inruilt, of bij het beëindigen van uw leasecontract.

Het dempen van de auto waaronder beide voorportieren, is zeer belangrijk en zorgt voor een enorme verbetering van de akoestiek in de auto. Daarnaast vermindert het juist resonanties, rijgeluid van de banden en geluid van buitenaf.
De bestaande luidsprekers in beide voorportieren zijn vervangen door 20 cm premium Boxmore luidsprekers, de speakers in beide portieren zijn van het merk Helix.

Om het maximale uit de speakers te halen zijn er 2 versterkers geplaatst, waarvan er één met Digitale Sound Processor (DSP). De versterker met de Digitale Sound Processor zorgt voor de juiste afstelling van de frequenties met een optimaal geluidsresultaat.
De nieuw geplaatste tweeters en middentoners van Boxmore die in beide voorstijlen en in het dashboard zijn geplaatst, zorgen voor heldere sprankelende tonen.

De custom made subwoofer in de kofferbak die onder de afdekplaat is geplaatst, zorgt voor een mooie volle warme basweergave.

Na montage en afstelling waarbij alle ruimte is voor instelling van uw persoonlijke voorkeur, rest niets anders meer dan genieten van een heerlijk geluid systeem in een juist zo stille auto met deze Audio upgrade Tesla Model S.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen