Mercedes-Benz CLA Audio Upgrade - een audio upgrade op maat

Aan vermogen onder de motorkap geen gebrek bij deze Mercedes-AMG CLA Shooting Break. Het geluid van de bestaande audio installatie bleef hierbij vergeleken behoorlijk achter. Tijd voor een audio upgrade op maat!

Audio upgrade Mercedes CLA specificaties

Voor deze Mercedes-AMG CLA Shooting Brake is er gekozen voor een custommade subwooferkist. Deze is custom gemaakt van polyester en hout en is geplaatst onder de laadvloer in de bagageruimte. Een groot voordeel hiervan is dat de laadruimte optimaal in gebruik kan blijven. De 10 inch subwoofers van het merk Audison zijn hierin geplaatst.

Om een optimale akoestiek in de auto te krijgen zijn alle deuren en de ruimte onder de subwoofer volledig gedempt met Silent coat dempingsmateriaal.

De bestaande speakers zijn vervangen door speakers van het merk Hertz. Deze worden aangestuurd door 2 versterkers van het merk Mosconi. De versterkers zijn netjes weggewerkt achter de zijpanelen.

Na de inbouw is alles ingemeten met een meetmicrofoon m.b.v. een geluidsreferentiecurve.

Het resultaat van deze audio upgrade is een volledig weggewerkt audio systeem wat zorgt voor een weergaloos geluid!

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen