Helix audio upgrade

Deze Landrover Defender 110 stond bij JB Car Systems in de werkplaats voor een flinke audio upgrade. Het eindresultaat is een audiosysteem met superieur geluid in combinatie met een aantal aanpassingen die het rijden zo comfortabel maken.

Uitvoering van de audio upgrade Land Rover Defender 110

De auto is volledig gedempt volgens het 3-stappenplan van ontdreunen, isoleren en absorberen. De gehele cabine en de binnenzijde van de motorkap zijn volledig gedempt. Het resultaat is een enorme geluidsverbetering. De auto is heel veel stiller geworden wat de akoestiek zeer ten goede komt.

Het nieuw geplaatste multimedia toestel van Alpine, de ILXF903, stuurt de subwoofers en luidsprekers aan. De 4 subwoofers van 16,5 cm zijn geplaatst in custom made subwoofer kisten die in het interieur geïntegreerd zijn. Er zijn 2 versterkers van het merk Helix geplaatst onder de voorstoelen. Bovenop het dashboard zijn de tweeters geplaatst, en onder in het dashboard de high-end middentoners. De ultra flat kick woofers zijn ter bescherming achter Custom made RVS luidsprekergrillen geplaatst. Na het installeren van de audio is het geluid afgesteld m.b.v. een meetmicrofoon.

Naar wens van de klant is er rondom LED verlichting aangebracht. Voor het parkeergemak is er een achteruitrijcamera geplaatst van het merk Navinc met beeldweergave op het Alpine scherm.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen