Audio upgrade Land Rover Defender

Home/Projecten/Audio upgrade Land Rover Defender
Land rover defender 1

Wat een uitdagend maar geslaagd project was deze fraaie Land Rover Defender audio upgrade, waar we met veel plezier aan gewerkt hebben.

De eigenaar van deze Land Rover Defender had een aantal wensen op zijn lijstje staan. Zo was er de wens om het geluid een flinke upgrade te geven, zonder dat dit afbreuk doet aan de authentieke uitstraling van het interieur. Zoals de klant het zelf mooi verwoorde “de auto graag zo analoog mogelijk houden”.

Om deze reden is dan ook geen radio geplaatst maar zorgt de bluetooth interface voor het geluid. Deze gaat via een optische kabel de DSP versterker in. De 2 draaiknoppen op het dashboard in het bedieningspaneel zorgen voor het master volume, en het volume van de subwoofer.

De beeldweergave van de achteruitrijcamera die is geplaatst, wordt door het ontbreken van een scherm in de auto nu weergegeven in de binnenspiegel.De robuuste houder/lader laadt de telefoon draadloos op, en past door zijn stoere uiterlijk prima in het interieur van de auto.

De subwoofer van het merk Audison is in een custom-made kist geplaatst en onder de passagiersstoel gemonteerd. Beide versterkers van het merk Mosconi zijn onder de bestuurdersstoel geplaatst, de Pico 6/8 stuurt de 6 luidsprekers actief aan, en de Pico 1 neemt de subwoofer voor zijn rekening. De RVS luidsprekergrillen zijn in eigen huis door ons ontwikkeld.

Een geslaagde audio upgrade op het gebied van geluid en comfort voor deze stoere Land Rover Defender.

Ook interesse in een upgrade voor uw Land Rover Defender? Maak snel een afspraak!

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen

Gerelateerde projecten

Deel deze pagina, Kies uw platform!

Ga naar de bovenkant