Boxmore speaker

De eigenaar van deze BMW 3 serie Cabrio is een audio liefhebber puur sang. Om de geluidskwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen zijn de volgende stappen ondernomen. Het resultaat is een premium geluidssysteem met een natuurlijke weergave van het geluid dat zowel krachtig als gedetailleerd is.

Audio upgrade BMW 3 serie Cabrio specificaties

Alle 6 luidsprekers zijn vervangen door premium luidsprekers die bij zowel minimale als bij maximale belasting hun natuurgetrouwe klank behouden. Ook is er een nieuwe centerspeaker in het dashboard geplaatst die wordt aangestuurd door de 7-kanaals Match versterker. Deze versterker heeft meer vermogen dan de de originele versterker, en beschikt over een ingebouwde DSP waardoor elke speaker individueel afgesteld kan worden.
Een monoblock versterker van Mosconi stuurt de JL AUDIO 13TW5 subwoofer aan. De subwoofer is geplaatst in een custom made kist die berekend is op het juiste aantal liters. De JL AUDIO subwoofer staat bekend om zijn warme en diepe klanken.
Uiteraard zijn beide voorportieren akoestische gedempt met Silent coat.
Nadat de gehele audio installatie is geïnstalleerd, is de auto ingemeten met een meetmicrofoon m.b.v. een referentiecurve.

Een goede geluidsinstallatie valt of staat dan ook met de juiste afstelling.

 

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen