Audi audio upgrade

JB Car Systems heeft een Audi audio upgrade uitgevoerd voor deze Audi S5. Een volledig weggewerkt audio systeem met als resultaat een zeer tevreden klant.

Audio upgrade Audi S5 specificaties

  • De voorspeakers en achterspeakers zijn vervangen door kwalitatief betere exemplaren. De voorspeakers zijn van Audison en Gladen, de achterspeakers zijn van Hertz.
  • Ook heeft JB Car Systems een linedriver geïnstalleerd van AudioControl, deze stuurt de 2 versterkers aan van Gladen en Mosconi. De versterkers zorgen voor een betere klank, meer dynamiek en minder vervorming.
  • Verder is er een pasklare subwoofer behuizing geplaatst in de rechterzijkant van de kofferbak. Dit alles is mooi weggewerkt op de originele beschikbare plekken in de auto, zodat er geen ruimteverlies in de kofferbak is.
  • Beide voorportieren zijn gedempt. Door deze te dempen wordt de basweergave verbeterd en vermindert het rijgeluid.

Navigatie upgrade specificaties

Naast de audio is ook de navigatie van deze Audi S5 geüpgraded. Er zat MMI low in, dit is geüpgraded naar MMI 3G+. Navigeren gaat nu via de harde schijf, dit gaat vele malen sneller. Tot slot behoort het afspelen van Bluetooth audio nu ook tot de mogelijkheden van deze Audi S5.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen