Audio upgrade: Audi Q7

Home/Projecten/Audio upgrade: Audi Q7
Audio upgrade Audi Q7

Een zeer geslaagde audio upgrade voor deze Audi Q7 waarbij maatwerk en kwaliteit samen komen. Het resultaat is een heerlijk klinkend audiosysteem, waar het een genot is om naar te luisteren.

Als muziekliefhebber pur sang was de eigenaar op zoek naar high-end geluidskwaliteit voor de ultieme geluidsbeleving. Helaas ontbrak het in de originele geluidsinstallatie aan een goed klinkende bas en was de klank bij een hoger volume schreeuwerig en vermoeiend om naar te luisteren.

De volgende upgrades op het gebied van geluid zijn er verricht:

  • Subwoofer geplaatst in Custom Made kist
  • 2 versterkers met DSP geplaatst
  • Speakers en tweeters geplaatst
  • Afstelling van de geluidsinstallatie met behulp van een referentiecurve

Geluid

Onmisbaar in een goede geluidsinstallatie is een subwoofer die zorgt voor een diepe, krachtige basweergave. De standaard subwoofer van Audi is dan ook vervangen door een JL Audio subwoofer. Waarna deze in een Custom Made behuizing is geplaatst, en uit het zicht in de laadruimte is weg gebouwd. Om meer volume en dynamiek te creëren en de muziek intenser te beleven zijn er versterkers geplaatst. De 2 versterkers van Mosconi met DSP sturen het gehele audiosysteem aan. Met de DSP (Digital Sound Processor ) kunnen we heel precies de klank en het volume aanpassen, waardoor het geluid warmer en voller klinkt. De speakers zijn uit de nieuwe lijn van Boxmore, en de tweeters zijn van German Maestro. De tweeters zijn geplaatst in de door ons zelf ontwikkelde 3D-geprinte tweeter houders.

Na de montage is de geluidsinstallatie afgesteld met behulp van een referentiecurve, waardoor alle frequenties goed zijn ingeregeld.

Het eindresultaat is geluid dat volledig in balans is, zowel de warme lage bastonen als de hoge heldere klanken. Uiteraard is hierbij rekening gehouden met de persoonlijke smaak en de muziekvoorkeur van de eigenaar.

Bekijk hoe de audio upgrade van deze Audi Q7 is geworden op de foto’s.

Ook interesse in high end audio voor de perfecte geluidsbeleving?
Een afspraak is snel gemaakt!

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen

Gerelateerde projecten

Deel deze pagina, Kies uw platform!

Ga naar de bovenkant