Audio upgrade audi e-tron

Bij deze Audi e-tron voldeed het standaard audiosysteem helaas niet aan de verwachtingen.
Tijd voor een audio upgrade voor deze Audi e-tron bij JB Car Systems.

Om deze Audi e-tron audio upgrade compleet te maken, hebben we het als volgt aangepakt.
Onder de laadvloer zijn 2 versterkers geplaatst van het merk Mosconi waarvan 1 versterker is voorzien van een DSP. (Digitaal Sound Processor). De versterker met DSP zorgt voor de juiste afstelling van alle frequenties met een optimaal eindresultaat.

De voorspeakers zijn vervangen door speakers van het merk Boxmore en worden actief aangestuurd. Dit houdt in dat elke luidspreker zijn eigen versterker kanaal heeft. De achterspeakers zijn ongewijzigd gebleven maar worden uiteraard wel versterkt. Om de akoestiek te verbeteren zijn zowel de voor- als achterportieren gedempt.

De Gladen subwoofer is in de laadruimte uit het zicht onder de versterkers weg gebouwd, waardoor er geen ruimte verlies ontstaat en deze Audi e-tron in originele staat blijft. Dit kan een voordeel zijn als de auto verkocht wordt of na het beëindigen van een leaseperiode.

Na de montage volgt de afstelling met behulp van een referentiecurve waardoor alle frequenties goed zijn ingeregeld. Het resultaat is geluid dat volledig in balans is, zowel de warme lage bastonen als bij de hoge heldere klanken.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen