Audio upgrade: Audi A4

Home/Projecten/Audio upgrade: Audi A4
Audi A4 audio upgrade

Deze Audi A4 Allroad is door ons voorzien van een geslaagde upgrade op het gebied van geluid en comfort.

Door de matige kwaliteit van de originele geluidsinstallatie en het ontbreken van basvolume, was de geluidsinstallatie niet naar wens. Ook was de eigenaar op zoek naar meer comfort tijdens het rijden met betrekking tot het navigeren, Bluetooth bellen en muziek streamen.

De volgende upgrades zijn er verricht:

  • Helix subwoofer in een pasklare kist
  • Helix 6-kanaals versterker met DSP(Digital Sound Prosessor)
  • Plaatsen van kwalitatief goede tweeters
  • CarPlay geïnstalleerd werkend op het originele MMI scherm

Geluid

De subwoofer is geplaatst in een pasklare kist. De subwoofer kist is in het zijcompartiment achterin de auto weg gebouwd, en is voorzien van een afdichting paneel. De subwoofer zorgt ervoor dat het geluid is voorzien van een diepe, krachtige basweergave.

De subwoofer wordt aangestuurd door de 6-kanaals DSP versterker. De originele luidsprekers worden nu ook aangestuurd door de DSP versterker ( Digital Sound Processor). Met de DSP kunnen we heel precies de klank en het volume aanpassen waardoor het geluid warmer en voller klinkt. De nieuw geplaatste tweeters hebben een hoger en dynamisch bereik, en zullen bij hoog volume minder snel vervormen.

Na installatie is de gehele audioinstallatie ingemeten met behulp van een speciale referentiecurve. Na afstelling is het eindresultaat een heerlijk klinkend geluidsinstallatie die volledig in balans is, en zorgt voor veel luistergenot.

Apple CarPlay / Android Auto

De bestaande autoradio is uitgebreid met CarPlay/Android Auto. Dit hebben we gedaan door een interface module te installeren die volledig geïntegreerd is met het originele MMI systeem van de Audi. Apple CarPlay / Android Auto zorgt voor integratie van de smartphone met de auto. Een van de voordelen van CarPlay is het navigeren via de app Google Maps of Waze, welke altijd up to date zijn.

Bekijk hoe de audio upgrade van deze Audi A4 is geworden op de foto’s.

Ook genieten in uw auto van de perfecte geluidsweergave, of van smartphone integratie in uw auto? Een afspraak is snel gemaakt!

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen

Gerelateerde projecten

Deel deze pagina, Kies uw platform!

Ga naar de bovenkant