Apple CarPlay Porsche 911

Wij hebben Apple Carplay in deze Porsche 911 gebouwd. Daarnaast is deze door ons voorzien van een achteruitrijcamera. Apple Carplay is draadloos en alles werkt op het originele navigatiesysteem van deze Porsche 911.

Apple CarPlay

Apple CarPlay is een door Apple ontwikkelde software waarmee u uw smartphone via het infotainmentsysteem van de auto kunt bedienen. In feite bedient u de smartphone via het touchscreen van de Porsche 911. Hiermee kunt u veilig navigeren, bellen, muziek luisteren, berichten versturen en ontvangen, met alle gemakken van dien.
Een belangrijke functie van Apple CarPlay is navigeren. Met Apple CarPlay kunt u navigeren via de apps die op uw Iphone geïnstalleerd zijn, zoals Google Maps of de eigen app van Apple, kaarten. Het grote voordeel van deze apps is dat ze altijd up-to-date zijn. Behalve de standaard aanwezige Google Maps, en Apple kaarten kunt u ook kiezen voor de applicaties van Waze, TomTom GO, of Flitsmeister.

Het navigeren door verschillende apps is gebruiksvriendelijk, net zoals u gewend bent met uw iPhone of iPad. U bedient ze via het touchscreen scherm van de Porsche 911, en het SIRI spraak herkensysteem van Apple. Hierdoor kunt u de focus op de weg houden, dit maakt het rijden een stuk veiliger.

Ook muziek apps zoals Spotify, Deezer en Tidal mogen natuurlijk niet ontbreken in Apple CarPlay. De meest recente afspeellijsten en uw favoriete muziek; het is allemaal via één klik beschikbaar.

Carplay is een iOS functie van Apple die het mogelijk maakt iOS te gebruiken in de auto. De functie is standaard aanwezig op de iPhone 5 of nieuwer.

Heeft u geen iPhone maar een Android smartphone dan kunt u gebruik maken van Android Auto.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen