alarm klasse 3 audi

Deze Audi A6 is door ons voorzien van een origineel Audi klasse 3 alarm en een voertuigvolgsysteem.

Alarm klasse 3 Audi

In deze Audi A6 is een Audi klasse 3 alarm plus voertuigvolgsysteem in combinatie met een startonderbreker geplaatst. Daarmee komt dit op een klasse 4 autoalarm. Deze klasse 4 van beveiliging wordt vaak geëist door de verzekering en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde, of bij voertuigen die diefstal gevoelig zijn.

Het klasse 3 alarm i.c.m. voertuigvolgsysteem kan gebruikt worden om uw auto te beveiligen, op te sporen of live te volgen. In combinatie met een startonderbreker voorkomt u dat uw voertuig ongewenst gestart kan worden.

Het systeem voldoet aan alle gestelde officiële eisen, en geeft een automatische melding bij verplaatsing van het voertuig zonder dat het contact aan is, en geeft ook een automatische blokkade in het geval van jamming detectie.

Daarnaast is er een koppeling met de PAC (Particuliere Alarm Centrale).

SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging)

JB Car Systems bouwt autoalarmen in die voldoen aan de maatstaven van het SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging). Wij kunnen uw auto voorzien van autoalarm klasse 1 met startonderbreker, klasse 2, klasse 3 met hellingshoekdetectie of een klasse 4/5 voertuigvolgsysteem.

Welke goedgekeurde beveiligingsklasse autoalarm uw verzekeraar eist, hangt af van het soort voertuig en de soort autoverzekering die u wenst of verplicht bent af te sluiten.

Na montage krijgt u een SCM certificaat mee wat 36 maanden geldig is, daarna dient u het alarmsysteem jaarlijks te laten herkeuren.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen