Achteruitrijcamera inbouwen in logo

Parkeren kan soms lastig zijn door het ontbreken van overzicht achter of voor de auto. Een achteruitrijcamera geeft beter zicht en zorgt voor extra veiligheid tijdens het parkeren. Door een achteruitrijcamera in te bouwen in het logo heeft u altijd overzicht op wat er achter het voertuig gebeurt.

Deze Volkswagen T-Roc is voorzien van een originele (af fabriek) achteruitrijcamera. De camera zit onopvallend gemonteerd in het Volkswagen-logo op de achterklep. Het beeld van de achteruitrijcamera wordt weergegeven op het infotainmentscherm in de auto. De weergave wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitrijversnelling. Het beeld schakelt vanzelf weer terug zodra de auto in een andere versnelling wordt gezet. Het logo klapt dan vanzelf weer dicht.

Deze camera beschikt over gekleurde hulplijnen die zijn afgesteld op de breedte van de auto. JB Car Systems levert en installeert verschillende camerasystemen voor diverse toepassingen en voor vrijwel alle voertuigen.

Wilt u ook beter geluid in uw auto? Mist u dynamiek en de juiste basweergave? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Audi Audio upgrade

Audi audio upgrade 

BMW Audio upgrade

BMW audio upgrade 

Mercedes Audio upgrade

Mercedes audio upgrade 

Tesla Audio upgrade

Tesla audio upgrade 

Audi Audio upgrade

Volkswagen audio upgrade 

Wilt u ook beter geluid in uw auto?
Mist u dynamiek en de juiste basweergave?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto, rekening houdend met uw wensen, budget en wat bij uw auto past.

Contact opnemen