Diefstal van auto’s, transportmiddelen en werkmaterialen zijn de laatste jaren helaas alleen maar toegenomen. Om die reden kiezen steeds meer mensen voor een na-diefstal terugvindsysteem. Een TV01 peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem. De peilzender zorgt ervoor dat uw auto, sloep, motor maar ook bijvoorbeeld uw werkmateriaal goed vindbaar zijn na diefstal. JB Car Systems bouwt een TV01 peilzender voor u in met bijbehorend SCM certificaat.

Hoe werkt een TV01 peilzender

Een TV01 peilzender is voorzien van een interne accu en heeft een minimale levensduur van 5 jaar. De peilzender zendt standaard eenmaal per 24 uur een signaal uit. Na diefstal en melding bij de alarmcentrale wordt het terugvindsysteem in diefstal modus gezet. Op dat moment zendt het systeem ieder uur via GPS of GSM en iedere seconde via radiofrequentie een signaal uit. Met behulp van deze signalen is het gestolen object nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden.

Doordat een peilzender klein van formaat is, is het systeem zeer gemakkelijk uit het zicht in te bouwen. Een peilzender is altijd gekoppeld aan een abonnement omdat u rechtstreeks in contact staat met de PAC (Particuliere Alarm Centrale) met de daar bijbehorende service.

Een peilzender laten inbouwen

Een peilzender is een Kiwa SCM gecertificeerd klasse TV01 terugvindsysteem. JB Car Systems is een Kiwa SCM (Stichting Certificering Motorvoertuigen) gecertificeerd inbouwbedrijf. Na montage krijgt u een SCM certificaat mee dat 36 maanden geldig is.
Daarna dient u het systeem jaarlijks te laten keuren. JB Car Systems kan uw TV01 peilzender herkeuren. JB Car Systems informeert u graag over de mogelijkheden!

Wij behandelen uw auto met de best mogelijke zorgvuldigheid. Daarnaast beschikt ons bedrijf over videobewaking, alarm en 24-uurs beveiliging.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nodigen u graag uit om ons bedrijf in Meppel te bezoeken.

Wilt u meer informatie over Peilzender TV01?

  • Jaren ervaring

  • Perfecte inbouw

  • Maatwerk

  • Moderne en beveiligde werkplaats

Neem contact op