Comfortabel rijden met de juiste route naar uw bestemming, goed verstaanbaar zijn tijdens het bellen of muziek streamen van uw favoriete afspeellijst. Zomaar enkele voorbeelden die met het juiste multimedia systeem vanzelfsprekend zijn.

Bijna alle multimedia systemen die JB Car Systems inbouwt zijn voorzien van Apple CarPlay en Android Auto. Hiermee kunt u navigeren, bluetooth bellen, muziek streamen, gesproken berichten ontvangen en ingesproken berichten versturen. Ook heeft u de mogelijkheid om muziek te luisteren via Spotify, Deezer, en Tidal. De meeste systemen zijn voorzien van DAB+ radio (Digital Audio Broadcasting). DAB+ is de opvolger van FM radio.

Het navigeren op het multimediascherm door de verschillende apps is gebruiksvriendelijk. U bedient ze via het touchscreen in uw auto, of via spraakherkenning van Apple (Siri). Hierdoor kunt u de focus op de weg houden. De allernieuwste multimedia systemen van Alpine beschikken over een groot 9 of 11 inch touchscreen met een hoge resolutie.

Neem contact met ons op

Apple CarPlay of Android Auto

Apple CarPlay is door Apple ontwikkelde software waarmee u uw iPhone via het touchscreen van het multimediasysteem in de auto kunt bedienen.
Apple Carplay is een iOS functie van Apple die het mogelijk maakt iOS te gebruiken in de auto. Een Wifi verbinding zorgt voor een draadloze connectie tussen uw iPhone en Apple CarPlay. De functie is standaard aanwezig op iPhone’s 5 of nieuwer.

Heeft u geen IPhone maar een Android smartphone, dan kunt u gebruik maken van Android Auto. De connectie van uw Android smartphone en Android Auto is vaak via een kabel. Dit is afhankelijk van het merk en type multimedia systeem.

Neem contact met ons op

Navigeren met uw multimedia systeem

Een belangrijke functie van Apple CarPlay en Android Auto is navigeren. Met deze functie kunt u navigeren via de apps die op uw telefoon geïnstalleerd zijn. Het grote voordeel van deze apps is dat ze altijd up-to date zijn! Naast de standaard aanwezige Apple Kaarten of Google Maps, kunt u ook kiezen voor de applicaties van Waze, TomTom Go, of Flitsmeister.

Multimedia Systeem aanschaffen?

Bent u zich aan het oriënteren in de wereld van de multimedia systemen voor uw auto of camper? In onze showroom kunnen wij u de nieuwste multimedia systemen laten zien en horen, en geven we u graag advies.

JB Car Systems verkoopt en installeert systemen van A-merken, zoals Alpine en Kenwood. Wij kiezen bewust voor deze gerenommeerde merken zodat wij u na aanschaf garantie op zowel het systeem als op de inbouw hiervan kunnen geven. JB Car Systems is Alpine Excellent Partner.

JB Car Systems informeert u graag over de mogelijkheden!

Neem contact op

Wij behandelen uw auto met de best mogelijke zorgvuldigheid. Daarnaast beschikt ons bedrijf over videobewaking, alarm en 24-uurs beveiliging.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nodigen u graag uit om ons bedrijf in Meppel te bezoeken.

  • Jaren ervaring

  • Perfecte inbouw

  • Maatwerk

  • Moderne en beveiligde werkplaats

Neem contact op