Radarsysteem voor optimale bescherming.

De Stinger radardetectie systemen zijn ontworpen om het rijden zo comfortabel mogelijk te maken. Deze legale radar systemen bieden bescherming tegen onder andere radar-, flits-, traject- en lasercontroles.

De Stinger radarsystemen merken laserguns van de politie op en kunnen daar een tijdelijke bescherming tegen bieden. Door een tijdige waarschuwing heeft u de tijd om uw snelheid aan te passen. Daarnaast geeft een Stinger meldingen voor vaste flitslocaties en trajectcontroles die constant worden bijgewerkt.

Bescherming voor o.a.

– Flitspalen
– Radarcontroles
– Trajectcontroles
– Lasercontroles

Kenmerken Stinger radardetectie

– Beste bescherming tegen flitsapparatuur

– Uiterst betrouwbaar

– Gebruiksgemak door simpele kleurcodering en pictogrammen

– Helder display

– Ontzettend stil

Neem contact met ons op

Lasershield

Nooit meer gelaserd worden? De Stinger beschikt over de mogelijkheid om een onzichtbaar lichtschild op te werpen zodra u door een lasergun beschoten wordt. Hierdoor wordt de meting enkele seconden uitgesteld en heeft u tijd om uw snelheid aan te passen.

Let op: U mag rondrijden met Stinger Lasershield in Nederland, maar u mag deze niet bewust inzetten om een lasercontrole te belemmeren.

Deze app kunt u van de Stinger verwijderen en toevoegen wanneer u dat wilt.

Neem contact met ons op

Stinger radardetectie is legaal in Nederland

Radar detectors zijn in Nederland verboden. Stinger is echter een ‘car computer’ en geen radardetector, waardoor het gebruik van de Stinger in Nederland legaal is.

Het bezit en gebruik van een Stinger is volledig legaal in Nederland. Het is echter niet toegestaan om de ‘Stinger radar alarming’ software te gebruiken. Het makkelijke aan de Stinger is dat u bij bijvoorbeeld een bezoek aan Duitsland deze software kunt gebruiken, waarna u bij terugkomst richting Nederland de software eenvoudig verwijderd.

Stinger laten inbouwen

U kunt bij JB Car Systems terecht voor inbouw van uw Stinger, nieuwe software, updaten van de flitspalen, database en andere zaken voor uw Stinger. JB Car Systems informeert u graag over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Wij behandelen uw auto met de best mogelijke zorgvuldigheid. Daarnaast beschikt ons bedrijf over videobewaking, alarm en 24-uurs beveiliging.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nodigen u graag uit om ons bedrijf in Meppel te bezoeken.

  • Jaren ervaring

  • Perfecte inbouw

  • Maatwerk

  • Moderne en beveiligde werkplaats

Neem contact op