JB Car Systems bouwt radardetectiesystemen in die het rijden zo comfortabel mogelijk maken. Deze bieden bescherming tegen radar-, flits-, traject- en lasercontrole. Wij beschikken over de juiste productkennis en zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving.

Advies over verschillende radarsystemen

Volgens de Nederlandse wetgeving zijn systemen die aangeven waar flitspalen zich bevinden toegestaan. Verboden zijn apparaten die daadwerkelijk aangeven waar politiecontroles zich bevinden. JB Car Systems kan u adviseren over de verschillende radarsystemen, wat wel en niet mag en welke opties er voor u zijn.

Neem contact met ons op

Stinger View

De Stinger View is de meest geavanceerde en betrouwbare radardetector op dit moment. Stinger maakt sinds kort gebruik van de allernieuwste S8-50 antenne. Deze herkent en elimineert vrijwel alle radarsignalen die worden verzonden door uw eigen auto en het verkeer om uw heen.  De Stinger View detecteert ook vaste flitspalen en traject controles. Het touchscreen kleurenscherm van de Stinger View is duidelijk leesbaar en bedienbaar.

De Stinger View ziet via GPS in welk land u zich bevindt en weet met welke apparatuur er in dat land gecontroleerd wordt. De Stinger View kan ook gebruikt worden voor ritregistratie. Hiermee kunt u uw zakelijke en privé kilometers eenvoudig gescheiden houden.

Naar Stinger Radardetectie

ALL FIBER Laser

De Stinger View is uit te breiden met ALL FIBER Laser. Dit is de nieuwste technologie qua laser bescherming. De Fibers zijn slechts 3 mm groot en kunnen eigenlijk onzichtbaar worden ingebouwd. JB Car Systems volgt de trainingen van Stinger en weet als geen ander hoe deze hoogwaardige apparatuur moet worden ingebouwd. De correcte werking van Stinger producten valt of staat met deskundige inbouw. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen waar het display wordt ingebouwd. Dit kan in het zicht of verborgen.

U kunt bij JB Car Systems terecht voor inbouw van uw Stinger, nieuwe software, updaten van de flitspalen, database en andere zaken voor uw Stinger. JB Car Systems informeert u graag over de mogelijkheden!

Wij behandelen uw auto met de best mogelijke zorgvuldigheid. Daarnaast beschikt ons bedrijf over videobewaking, alarm en 24-uurs beveiliging.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nodigen u graag uit om ons bedrijf in Meppel te bezoeken.

Wilt u meer informatie over Radardetectie?

  • Jaren ervaring

  • Perfecte inbouw

  • Maatwerk

  • Moderne en beveiligde werkplaats

Neem contact op