Een omvangrijk aanbod camera’s en monitoren

JB Car Systems is hét adres voor het inbouwen van een achteruitrijcamera, vooruitzicht camera, dashcam of 360 graden camerasysteem in uw auto, camper of boot. Wij beschikken over een omvangrijk aanbod camera’s en monitoren. Wilt u een camera op het originele beeldscherm of op een separaat beeldscherm? De camera’s kunnen met of zonder beeldlijnen worden geleverd. Voor bedrijfswagens of Campers met hoge deuren zijn er speciale opzetstukken zodat de camera altijd in het midden zit. Een bedrijfswagen of camper waarbij geen rand boven de achterdeuren zit kan niet zomaar een achteruitrijcamera worden gemonteerd. Hiervoor is een speciale adapter nodig. De achteruitrijcamera wordt dan gemonteerd op deze plaat, zodat de camera toch altijd middenin zit. De adapterplaat wordt bovenop het dak vastgezet. Hierdoor kunt u gemakkelijk een aanhanger aankoppelen of gewoon goed achteruitkijken.

Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is niet alleen een handig hulpmiddel bij het inparkeren maar ook bij het aankoppelen van bijvoorbeeld een aanhangwagen of caravan. Met een achteruitrijcamera behoudt u het overzicht tijdens het parkeren en voorkomt u schade.

Veilig parkeren met een achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera systeem zorgt voor extra comfort en veiligheid bij het achteruit rijden en bij het parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om een achteruitrijcamera in uw auto te integreren. De meeste camera’s worden onopvallend weggewerkt aan de achterkant van de auto, en zijn weersbestendig. Bij sommige auto’s is het mogelijk om de camera in het embleem op de achterklep van de auto te plaatsen. De camera’s die wij monteren kunnen met of zonder gekleurde hulplijnen worden geleverd. Het camerabeeld kan worden weergegeven op het originele beeldscherm, of op een separaat beeldscherm. De weergave wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling.

Neem contact met ons op

Achteruitrijcamera professioneel laten inbouwen

Ook voor campers, bedrijfswagens, en vrachtwagens zijn er op dit gebied veel mogelijkheden.

Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een dakmontage camera, die zicht geeft op het aankoppelen van een trailer, of om uw lading tijdens het rijden in de gaten te houden.

Voor vrachtwagens en werkvoertuigen leveren wij ook camerasystemen, de zogenaamde heavy duty camera’s. Deze camerasystemen stellen nou eenmaal andere eisen aan de behuizing van de camera. JB Car Systems plaatst camera’s met de beste beeldkwaliteit, waarbij ook in het donker het zicht optimaal is. Wij leveren en installeren verschillende camerasystemen voor diverse toepassingen en voor vrijwel alle voertuigen.

Wilt u een camera op het originele beeldscherm of op een separaat beeldscherm? De camera’s kunnen met of zonder beeldlijnen worden geleverd. JB Car Systems informeert u graag over de mogelijkheden!

Dashcam

Een dashcam filmt de verkeerssituatie rondom uw auto of camper tijdens het rijden of als uw auto geparkeerd staat. Er zijn dashcam’s met Full HD, WIFI, en dual camera’s (voor- en achterzijde).

Een dashcam legt onverwachte gebeurtenissen vast

Een dashcam is in populariteit enorm toegenomen, steeds meer automobilisten beschikken over een dashcam in de auto. Soms om de fraaie route vast te leggen de tijdens de vakantie, maar in de meeste gevallen om over bewijsmateriaal te beschikken. Bijvoorbeeld na een aanrijding, een ongeluk, of bij schade aan uw geparkeerde auto. Het beeldmateriaal kan helpen aantonen dat u niet schuldig bent en zorgt voor bewijs voor uw verzekering of zelfs bij een rechtszaak. Sommige dashcam’s maken niet alleen opnames tijdens het rijden, maar ook wanneer de auto geparkeerd staat. De dashcam beschikt dan over een parkeermodus waarbij de camera automatisch begint met filmen zodra hij beweging rond de auto detecteert. Bijvoorbeeld bij inbraak maar ook als er iemand uw auto raakt tijdens het parkeren.

Dashcam laten inbouwen

Bij JB Car Systems bouwen we dashcam’s in van hoogwaardige kwaliteit. Deze beschikken onder meer over Full HD opname. De beelden zijn ook in het donker en bij slechte weersomstandigheden zeer goed. Met ingebouwde WiFi is het mogelijk om via de app op uw telefoon direct de beelden te bekijken en op te slaan. JB Car Systems bouwt dashcam’s op professionele wijze in, niet alleen voor in uw auto maar ook voor uw camper, bedrijfsauto of vrachtwagen. JB Car Systems informeert u graag over de mogelijkheden!

Wij behandelen uw auto met de best mogelijke zorgvuldigheid. Daarnaast beschikt ons bedrijf over videobewaking, alarm en 24-uurs beveiliging.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nodigen u graag uit om ons bedrijf in Meppel te bezoeken.

  • Jaren ervaring

  • Perfecte inbouw

  • Maatwerk

  • Moderne en beveiligde werkplaats

Neem contact op