Stinger Freedom Laser

Bij Stinger werkt men graag aan de ontwikkeling van de volgende grote stap voorwaarts.

Dat heeft tot de Freedom Laser geleid: de gloednieuwe laser-bescherming speciaal tegen zelfs de meest listige laserguns. Stinger biedt Fiber laser-sensoren die zo minuscuul (3 mm) zijn dat ze bijna onzichtbaar zijn. Het is het eerste product dat als enige doel heeft om u te beschermen tegen de allernieuwste generaties laserpistolen. Stinger Freedom laser is stand alone: hij heeft geen Stinger View of Stinger Strip nodig om te werken.

Strip: De ingenieus ontworpen interface

Strip is een prachtig ontworpen plaatje dat drie, onzichtbare, touch-knoppen herbergt. Modern en scherp gesneden, klein en dun, bijzonder simpel en duidelijk in gebruik. Dit display is bedoeld om gezien en gevoeld te worden, en doet zeker geen afbreuk aan het interieur van uw auto.

Onopvallend en ingetogen in de stand-by stand, maar onmiskenbaar aanwezig bij het alarmeren, met oplichtende randen die duidelijke kleur-gecodeerde waarschuwingen geven.

Neem contact met ons op

LED: De uit-het-zicht interface

De LED display is wat je ervan verwacht: een LED, maar dan met een separaat knopje. Het is niet zozeer een design, als wel bedacht om bijna onzichtbaar te zijn in het dashboard van uw auto.

Het knopje kan geplaatst worden in nagenoeg elk uit-het-zicht plekje, zoals bijvoorbeeld een opbergvakje, terwijl de LED een anonieme locatie kan innemen bij de snelheidsmeter of geheel verborgen kan worden in een bestaande uitsparing in het dashboard.

Neem contact met ons op

LaserTrack Flare

Steeds vaker duiken ze langs de kant van de weg op: snelheidscontroles die door de politie uitgevoerd worden met behulp van een lasergun. De LaserTrack Flare is het ultiem wapen tegen laserguns.

Met de nieuwste lasertechnologie van de LaserTrack Flare opent u op afstand uw automatische garagedeur of tuinhek. Een comfortabel bijkomend voordeel: de geavanceerde elektronica van LaserTrack Flare herkent ook de signalen van politie laserguns en voorkomt een meting. Deze functie is alleen te gebruiken waar toegestaan.

Hoe werkt LaserTrack Flare

Waar toegestaan kan LaserTrack Flare volledige en onzichtbare bescherming bieden tegen alle politie-laserguns die in Europa worden gebruikt.

Als de functie laserbescherming geactiveerd is wordt de snelheidsmeting met een lasergun verstoord. De verstoring van een politie-lasergun is slechts tijdelijk en biedt u de mogelijkheid om, indien nodig, uw snelheid aan te passen. Doormiddel van een geluids- en lichtsignaal op het display wordt u geïnformeerd over de tijd dat LaserTrack Flare actief is en er dus geen snelheidsmeting kan worden gedaan.

Bezit en gebruik van LaserTrack Flare als afstandsbediening is wereldwijd toegestaan. Bij aankomst in een land waar laserbescherming niet is toegestaan wordt LaserTrack Flare desgewenst met een druk op de knop teruggezet naar de fabrieksinstellingen en blijft alleen de afstandsbediening actief.
-Alleen als afstandsbediening: wereldwijd legaal.
-Als afstandsbediening in combinatie met laserdetectie: wereldwijd legaal.
-Als afstandsbediening in combinatie met laserbescherming: raadpleeg uw nationale wetgeving.

Neem contact met ons op

LaserTrack Flare laten inbouwen

Bent u voor uw auto op zoek naar de beste laserbescherming? Dan is LaserTrack Flare de oplossing. LaserTrack Flare wordt volledig onzichtbaar geïntegreerd in de onderbalk van de speciaal hiervoor ontwikkelde kentekenplaat houder. JB Car Systems is officieel dealer van LaserTrack Flare. JB Car Systems informeert u graag over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Wij behandelen uw auto met de best mogelijke zorgvuldigheid. Daarnaast beschikt ons bedrijf over videobewaking, alarm en 24-uurs beveiliging.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nodigen u graag uit om ons bedrijf in Meppel te bezoeken.

  • Jaren ervaring

  • Perfecte inbouw

  • Maatwerk

  • Moderne en beveiligde werkplaats

Neem contact op