Sleutels met keyless entry beveiligen

Keyless Entry maakt het voor u als eigenaar mogelijk om zonder sleutel uw auto te openen. Helaas zijn sommige auto’s met Keyless Entry diefstalgevoelig doordat de auto makkelijk gehackt kan worden. Relay Attack is een veel gebruikte manier van dieven om op afstand uw auto te openen en te stelen, zonder schade te veroorzaken.

Wat gebeurt er bij een Relay Attack?

Bij een auto met Keyless Entry controleert de auto zelf of de sleutel in de buurt is en ontgrendelt dan automatisch. Sommige auto’s met Keyless Entry kunnen makkelijk gehackt worden. Doordat de autosleutel continu een signaal uitzendt, kunnen dieven dit signaal makkelijk oppikken. Ze verlengen dit signaal met speciale apparatuur en openen en starten de auto zonder dat de sleutel in hun bezit is.

Neem contact met ons op

Beveilig uw autosleutels met de KE01 Keyless Protector

De KE01 Keyless Protector is een beveiliging die zich uitsluitend richt op het tegen gaan van inbraak en diefstal middels een Relay Attack. De beide sleutels worden door ons aangepast met een extra chip rondom de batterij. Hierdoor wordt de sleutel gedeactiveerd als deze langer dan 3 minuten niet gebruikt wordt. Hiermee zijn uw autosleutels en uw auto goed beveiligd tegen een Relay Attack. Met dit systeem voldoet u aan de keyless entry beveiligingseis van uw verzekeraar.

Neem contact met ons op

Keyless Protector (KE01) laten inbouwen

Bij JB Car Systems installeren wij de Keyless Protector met bijbehorend SCM certificaat (Stichting Certificering Motorvoertuigen). Het certificaat dient als bewijs dat uw auto beveiligd is met een goedgekeurd beveiligingssysteem. Dit kan een eis zijn van uw verzekeringsmaatschappij. JB Car Systems informeert u graag over de mogelijkheden!

Wij behandelen uw auto met de best mogelijke zorgvuldigheid. Daarnaast beschikt ons bedrijf over videobewaking, alarm en 24-uurs beveiliging.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nodigen u graag uit om ons bedrijf in Meppel te bezoeken.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over Beveiliging Keyless Entry KE01?

  • Jaren ervaring

  • Perfecte inbouw

  • Maatwerk

  • Moderne en beveiligde werkplaats

Neem contact op