Gezien het grote aantal autodiefstallen en inbraken is het noodzakelijk uw kostbare bezit te beveiligen. Bent u op zoek naar de juiste beveiligingsklasse voor uw voertuig? JB Car Systems is een erkend SCM inbouw bedrijf voor alarmsystemen, voertuigvolgsystemen, peilzenders, en BearLock.

Autoalarm inbouwen

Een alarmsysteem of beveiliging kan diefstal of inbraak voorkomen. Als erkend SCM inbouwbedrijf voor alarmsystemen bouwen wij vakkundig een autoalarm in, met het daarbijbehorende SCM certificaat.

Lees meer

Beveiliging Keyless Entry-KE01

Keyless Entry maakt het voor u als eigenaar mogelijk om zonder sleutel uw auto te openen. Helaas zijn sommige auto’s met Keyless Entry diefstalgevoelig. Met een Keyless Protector kan dit voorkomen worden.

Lees meer

Peilzender TVO1

Diefstal van auto’s, transportmiddelen en werkmaterialen zijn de laatste jaren helaas alleen maar toegenomen. Om die reden kiezen steeds meer mensen voor een na-diefstal terugvindsysteem. Een TV01 peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem.

Lees meer

BearLock beveiliging

Een mechanisch versnellingsbak- of stuurslot van BearLock werkt proactief en schrikt de dief af. BearLock wordt volledig geïntegreerd ingebouwd en is in harmonie met de rest van het interieur van uw auto of camper.

Lees meer

Wilt u meer informatie over auto beveiliging?

  • Jaren ervaring

  • Perfecte inbouw

  • Maatwerk

  • Moderne en beveiligde werkplaats

Neem contact op