De vrijheid van een 360 graden camera

Steeds meer mensen kiezen voor de vrijheid die het reizen met een camper met zich meebrengt.

Met het Alpine HCE-T100-360 graden camera systeem wordt rijden in uw camper nog veiliger en comfortabeler. Het 360 graden camerasysteem toont een volledig overzicht en zichtbaarheid van uw camper tijdens het parkeren of manoeuvreren en kan in bijna elke camper geïnstalleerd worden.

Alpine HCE-T100 360 graden camerasysteem

Het Alpine HCE-T100-360 graden camera systeem is ontworpen om bestuurders een duidelijk beeld te geven van wat er zich rondom hun voertuig afspeelt. Met behulp van 4 HD-camera’s, die strategisch zijn geplaatst op de voor-, achter- en zijkanten van de camper, wordt er een volledig 360 graden beeld weergegeven op het scherm op het dashboard. Dit stelt de bestuurder in staat om mogelijke obstakels of gevaren waar te nemen die normaal gesproken buiten het zichtveld vallen. Hierdoor kan de bestuurder tijdig reageren en ongelukken of schade aan de camper voorkomen.

De functies van een 360 graden campercamera

Met de Top-View functie ziet u de camper en de omgeving van bovenaf. Dit zorgt voor maximaal overzicht bij het parkeren of het manoeuvreren van uw camper door bijvoorbeeld smalle straten.

Een andere belangrijke functie is het Split Screen, hierbij is het mogelijk om tegelijkertijd 2 verschillende camerabeelden te weergeven. Zo kunt u bijvoorbeeld een Top-View screen combineren met een hoekweergave van uw camper. Hierdoor elimineert u praktisch alle dode hoeken van uw camper. Bij gebruik van uw richtingaanwijzer wordt het camerabeeld direct weergegeven en toont het een volledig zicht op op de zijkant van uw camper. Hierdoor wordt geen enkele fietser of object tijdens het draaiproces over het hoofd gezien.

Ingebouwde nightvision functie

Het Alpine HCE-T100-360 graden camerasysteem maakt gebruik van geavanceerde technologieën om een helder en gedetailleerd beeld weer te geven. De camera’s zijn uitgerust met high-definition sensoren en groothoeklenzen, waardoor ze een breed zichtveld hebben en zelfs de kleinste details kunnen vastleggen. Bovendien beschikt het systeem over ingebouwde nightvision functies, waardoor ook bij weinig licht een goed zicht behouden blijft. De beelden van alle camera’s worden in real-time weergegeven, waardoor de bestuurder direct feedback krijgt over wat er om het voertuig heen gebeurt.

Alpine multimedia systeem voor de camper

Het Alpine HCE-T100-360 graden camerasysteem is bedienbaar via het het touchscreen scherm van het Alpine multimedia systeem van de camper.

Het is ook compatibel met beeldschermen van derden (analoog videosignaal en bediening via afstandsbediening).

Let op, de installatie van het HCE-T100 camerasysteem moet worden uitgevoerd door gecertificeerde installateurs en vereist specifieke kalibratie tools en software. Een systeem kalibratie zonder deze speciale gereedschappen is niet mogelijk.

JB Car Systems biedt een vakkundige installatie van het 360 graden camerasysteem voor €1999,- exclusief montage.

360 graden camera voor uw camper door de professionals van JB Car Systems laten installeren?

  • Jaren ervaring

  • Perfecte inbouw

  • Maatwerk

  • Moderne en beveiligde werkplaats

Neem contact op